Fepdon e aumai oe e ulufale i totonu - Faʻafouina moli e leai se ata

Fepdon e aumai oe e ulufale i totonu - Faʻafouina moli e leai se ata

O le amataga ota'otoga moli e leai se paolo

I le ogatotonu o le seneturi lona 19, na sosolo ai le lalolagi i le galu o le Industrial Revolution, ma na faʻaauau pea ona faʻaalia mea fou, e aofia ai le taotoga o le aveeseina o ata.

I lena taimi, o le potu tipitipi sa fausia i se potu e faasaga i saute sasaʻe ma le malamalama lelei o le ao, ma sa tatalaina faamalama i lona taualuga.Ae o le fa'afitauli tele o le taimi o taotoga e tatau ona manino le aso, lea e matua'i a'afia lava i le tau, ma e faigofie ona poloka le moli e le foma'i.E ala i le faʻapipiʻiina o faʻata i tulimanu e fa o le faʻalo o le potu taʻavale, o le faʻaogaina o faʻata e faʻaalia ai le susulu o le la e mafai ona faʻamalamalamaina atili ai le laulau taʻavale.lava.

O lenei manatu faigofie e faigofie ma aoga, ae ona o le faʻatapulaʻaina o tulaga faʻapitoa ma meafaitino i lena taimi, e le mafai ona mamanuina se moli faʻaonaponei faʻaonaponei.

O le lamepa muamua e leai se paolo i le lalolagi

I le 1920s, na faia ai e le polofesa Farani o Weilan le moli tipitipi muamua e leai se ata i Egelani.Na ia tu'u tutusa le tele o fa'ata mafolafola vaapiapi i luga o le fa'ato'a o le moli e leai se ata, ma tu'u se matauila 100-watt i le ogatotonu o le tioata diopter.O le tulai mai o le moli tipitipi e leai se ata na faasaolotoina ai le fomai tipitipi mai le faigata o le faia o taotoga i le vaaiga o le lagi.Mulimuli ane, o le mataupu faavae ma foliga o le moli e leai se ata na faʻaaogaina i lenei auala.

I le vaitau o le 1930 ma le 1940, o le moli e leai se paolo sa i ai se suiga lona lua, ma o le moli e tasi e leai se paolo i Farani ma le lamepa e leai se paolo i le Iunaite Setete na aliali mai.O le taimi lena, sa fa'aogaina e le fa'apogai moli matauila.Ole malosi maualuga ole matauila e mafai ona o'o ile 200W.O le vaega o loʻo siomia ai le filament sa tele, o le auala malamalama e le mafai ona pulea, ma sa faigata ona taulai atu.

 

LED moli malulu e leai ni ata

I le seneturi lona 21, na sau ai i fafo le moli malulu o le moli malulu.

I le seneturi lona 21, o faʻamatalaga o lamepa e leai ni ata lafoia o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia.I le faʻaopoopoga i le faʻaleleia atili o faʻataʻitaʻiga faʻavae e pei o le faʻamalamalamaina, le leai o se ata, le vevela o le lanu, ma le faʻasologa o lanu lanu, e iai foʻi manaʻoga faʻapitoa mo le faʻamalamalamaina o le malamalama.I tausaga talu ai nei, na faʻaaogaina ai le malamalama o le LED i le falemaʻi faafomaʻi, lea na aumaia ai foi avanoa fou mo le atinaʻeina o lamepa e leai ni ata.O loʻo i ai uiga o le malamalama malulu sili ona lelei, sili ona lelei le malamalama, fetuutuunaiga e aunoa ma se laasaga o le susulu, faʻamalamalamaga tutusa, leai se flicker mata, umi le ola, faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.

Pe a faʻatusatusa i lamepa halogen, o le LED e pei o se moli malulu malulu e mafai ona faʻatonutonuina le maualuga o le vevela, o le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le malamalama o le liua malosi e maualuga, e toetoe lava a leai se vevela vevela, ma o le ola tautua e 60 taimi umi atu nai lo moli halogen, lea. e taugofie ma aoga.

Faatasi ai ma le faʻaauau pea ona faʻaalia o tekinolosi fou ma mea fou, i le lumanaʻi, o moli taʻavale e leai ni ata o le a iai se isi atinaʻe, e oʻo lava i tua atu o tatou mafaufauga.

 

 

Fepdon Geeta moli e leai se ata

Le auala i moli atamai

I le tulaga o faʻalavelave faʻalavelave, e ala i le faʻaogaina o auala moli, Geeta650 shadowless e mafai ona faʻaopoopo le faʻapogai malamalama i itu eseese, faʻaleleia le susulu o le puna malamalama, ma iu ai ina ausia le 98% o le malamalama e leai se aoga.

Tuto'atasi puna moli endo

Geeta650 ua faʻapipiʻiina i le tasi-button switch endo mode, lea e vave ona faʻaoga.I le taotoga endoscopic, o le Led au e mafai ai e le aufaigaluega faafomaʻi ona maua ni tulaga lelei ma sili atu ona faigofie, ma o le a le mafua ai le faʻalavelave a le fomaʻi.

 

Tulaga lelei o moli e leai ni ata

Faʻailoga foliga e tuʻufaʻatasia le faʻatinoga ma le matagofie

E mafai ona pulea le malosi o le malamalama e ala i le laulau

E le fa'aleagaina le vaega mama'i Tetee le matua Le afaina i moli po'o le fa'amamāina o aso uma

O le au o le lamepa e faigofie ma mafai ona aveese, lea e faigofie mo le faʻafefeteina ma le faʻamaʻi maualuga.

LONG3270

 
Fepdon Woosen moli e leai se ata

Ole atigi u'amea uma alumini alumini e iai le fa'amama lelei o le vevela ma fa'atuai lelei le fa'ato'a pala o le moli.

O le mamanu streamlined e fetaui ma manaoga o le faamamaina o le tafe o le laminar o potu taʻavale faʻaonapo nei ma e faigofie foi ona faʻamama.

Matrix puna malamalama LED ultra-maualuga maualuga, faatasi ai ma aafiaga sili ona leai se ata lafoia.

O le 800 lamepa ulu o loʻo i ai se lapoʻa malamalama tele ma fetuunaiga e le iʻu e faʻafetaui ai manaʻoga o le tele o moli taʻavale.

O le malosi o le malamalama e mafai ona faʻatonutonuina e ala i le faʻatonuga o le laulau, lea e faigofie ma vave ona faʻaogaina.

O le moli-faʻasalalau ipu o le lamepa ulu e umi ma anti-matua, lea e mafai ona faʻaitiitia lelei le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le malamalama e mafua mai i moli poʻo le faʻamamaina i aso uma.

E faigofie ona aveese le au ulu malamalama mo le faatofuina faigofie poʻo le autoclaving.

信图片_20211026142559

vevela lanu

 

O le vevela lanu e lima laʻasaga o le faʻatonutonuina o fetuunaiga mai le 3800 i le 5500, lea e mafai ona sili atu ona fesoasoani i fomaʻi tipitipi e suʻe ata ma se vevela lanu talafeagai ma e oʻo lava i le tufatufaina.


Taimi meli: Sep-27-2022